YZ PROFESYONEL APARTMAN SİTE İŞ MERKEZİ YÖNETİMİ ve TEMİZLİK HİZMETLERİ

YÖNETİMDE SON NOKTA ( YıZ )
YZ YÖNETİM

YZ APARTMAN, SİTE, İŞ MERKEZİ YÖNETİMİ VE TEMİZLİK HİZMETLERİ,  olarak “YÖNETİMDE SON NOKTA YıZ “ sloganıyla; İlkemiz ve Amacımız Kaliteli, Güvenilir ve Dürüst Hizmet sunarak, Her konutun bir işletme düzeninde Gelir – Gider Yönetim hesaplarını ve Aidat takip işlerini Sorunsuz ve Düzenli bir şekilde hem hukuki yönden hem mali yönden güçlü bir kadroya sahip olduğumuz danışmanlarımızla işletilmesidir.

İşletme projesinin kat malikleri ve kiracılar tarafından online veya aylık raporlamalar vasıtasıyla takip edilebilmesi de firmamızın sağladığı ayrıcalıklardandır. Bu sayede firmamız ve üye sakinleri arasında güven ve işbirliği eksiksiz sağlanmaktadır.  

YZ YÖNETİM olarak tamamen kat malikleri ve denetçiler ile eş zamanlı çalışıp, Firmamızın anlaşmalı veya sizlerin önereceği taşeron firmalar da hizmetinizde bizimle birlikte çalışacaklardır.
 

YZ YÖNETİM olarak çalışma sistemi; mutlak ve kolay erişim, hızlı ve denetlenmiş hizmet, güvenli ve korunmuş işlem, düzenli yönetim ve en önemlisi konutlarımızda yaşayan üyelerimizin yaşam kalitesi üzerine kurulmuştur.